Her får man rigtig meget for pengene.

64kw udgaven med 205 hk er virkelig en rap sag, også på motorvejen, samtidig overholder den (næsten) rækkevidden på op til 484 km.

Din Autoimport kan, som formidlingskøb fra autoriseret tysk Hyundai forhandler,  finde dig en ny/demo 2020 Kona Electric 64kw fra kr. 250.000

Leveret til din adresse, du skal blot køre i synshal og straks herefter afhente plader.

Den holder hvad den lover (næsten), altså ca km 300 ved blandet kørsel fra 90% til 20% på batteriet.

Den viste 100% rækkevidde er ud fra bilens registrerede historiske kørsler, så den er reel og pålidelig ved samme kørselsmønster

Ladetid på farten, 20-90% på 50kw standere er ca 1 time.

Den er virkelig rap i det med 204 HK/395 Nm, ligegyldig om det er på landevejen eller på motorvejen, er der stor overskud, og selvfølgelig spækket med luksus og sikkerhedsudstyr, der passer på dig og dine passagerer.

Ved brug af Din Autoimport, og et køb hos en autoriseret Hyundai forhandler i Tyskland, kan vi arrangere en gratis opgradering af garantien med 3 år i forhold til DK (udvidet garantier herunder)

Udstyrsniveauet er i Tyskland altid højere end i Danmark generelt, se udstyrsoversigt herunder for 2020 Kona Electrik i Tyskland og Danmark

Ved køb hos danske Hyundai forhandlere, får man selvfølgelig det udstyr der står i salgsbrochuren, og det er til at forholde sig til.

Ved køb hos andre forhandlere i Danmark, er det langt mest importerede biler, dog ofte fra Tyskland og autoriserede forhandlere, men lige så tit fra andre EU lande, hvorfor udstyr varierer meget.

Der annonceres for 2020 hos alle i Danmark efter de danske modelnavne, Essential og Advanced, hvortil der kan være købt tillægspakker.

De danske forhandlere anvender de danske modelnavne, også for de importerede biler med forskellig grad af udstyr.

Derfor reklameres der både med “undersolgte” og “oversolgte” modeller i forhold til udstyr, og det er vanskeligt at finde ud af om der mangler noget, eller som oftest, hvad man får ekstra i forhold til de rene danske modeller.

Forhandlerne i Danmark af importerede biler har svært ved, i overskrift at beskrive hvad modellen hedder i DK, og med hvilke tilkøb af ekstraudstyr der skal beskrives.

Derfor vælger de enten Essential eller Advanced som overskrift og skriver så alt udstyr i annoncen.

Så spørg din forhandler, hvorfra bilen kommer og hvad den hedder i det land den kommer fra, og gennemgå nøje udstyr på bilen (se tysk/dansk udstyr herunder), især om der er varmepumpe eller ej, sædevarme samt om der kan lades med 3 faset hjemmelader 10,5 kwh

Det er forskelligt, hvad vi hver især betegner som væsentlig i forhold til en ekstrapris på en elbil, men start med at afklare om der er varmepumpe og sædevarme/ratvarme. Varmepumpen, der bruger mindre strøm til opvarmning er ikke et must, og mange elbiler har endnu ikke varmepumpe som standard, dog i danske 2020 modeller er det standard med varmepumpe.

Mange finder Head Up display svært at undvære, hvor alt du behøver af info står i det gennemsigtige display “ja i bunden af forruden”. Har du fabriksmonteret navigation (helst dansk med life time online opdatering) ser du også info herfra i dit Head Up display, og du skal ikke flytte blikket.

Blue Link systemet, er ren forkælelse, hvor du altid via din tlf. er forbundet til bilen. Her kan man starte/stoppe og ændre ladeindstillinger, starte varme/køling når du skal ud at køre eller på vej til bilen fra indkøb, samt få SMS, hvis man har glemt at låse, eller en sms når den er opladet hjemme eller ved ladestandere ude i byen, så du kan få flyttet din bil og andre kan komme til.

Assistent systemet må også gerne byde på aktiv vognbaneassistent, der kan holde bilen i din vognbane.

Nærmest uundværlig er den adaptive fartpilot med stop and go, d.v.s. den følger bilen foran, også gennem byerne og i lyskryds/køkørsel, og bremser helt op og starter igen automatisk. Især fantastisk ved landevejskørsel hvor man ofte vælger at følge en forankørende, her er det super at koble den adaptive fartpilot til og sætte den ønskede afstand til den forankørende til max, og så nyde turen, din Kona Electric passer på dig!!

Den adaptive fartpilot giver en fantastisk sidegevinst, når den ikke bruges, hvor bilen også passer på dig, og blødt indleder en opbremsning op mod forankørende, især fantastisk i bykørsel.

Ønsker man eller andre i familien ikke ”al teknikken” kan det naturligvis frakobles.

Herunder modeloversigt 2020 Kona, med ekstraudstyr og tilkøbspakker i henholdsvis Danmark og Tyskland.

DANSKE MODELLER:

Danske modeller Kona 2020 Pure, Essential og Advanced
Danske modeller Kona 2020 tillægspakker til Pure, Essential og Advanced

TYSKE MODELLER: (autooversat)

Tysk 2020 Kona Electric med basis ekstraudstyr
Tysk 2020 Kona Trend incl. ekstraudsyr udover Elektro
Tysk 2020 Kona Style incl. ekstraudstyr – udover Elektro og Trend
Tysk 2020 Kona Premium incl. ekstraudstyr – udover Elektro, Trend og Style
Navigationspakken er næsten altid tilvalgt på Trend og Style pakken i Tyskland
Assistent pakken er ofte tilvalgt Trend eller Style med tilvalgt Navi pakke.
Herved opnås danske topmodel Advanced + Headup + Premium pakken, bortset fra læder og el indstilling forsæder.

Et køb via Din Autoimport hos en tysk mærkevareforhandler kan give store fordele, herunder ekstraordinære lange og omfattende garantiordninger i forhold til danske. På elbiler op til 8 års fabriksgaranti på selve bilen, uden km. begrænsning.

Herunder de ekstraordinære gode garantibetingelser du kan få via Din Autoimport, ved køb af Kona 2020/2021 hos en tysk autoriseret forhandler.

Et samarbejde med Din Autoimport sikrer dig derfor en god besparelse, en sikker og hurtig handel, meget højt niveau af udstyr, samt gode gensalgspriser.