Det er fremtiden – god driftsøkonomi – fantastisk kørekomfort

Din Autoimport ApS, og vores koncept, tilbyder dig den direkte kontakt til især de tyske autoriserede mærkevareforhandlere af elbiler.

Et køb hos en tysk autoriseret mærkevareforhandler giver derfor stor sikkerhed i købsprocessen og ikke mindst i udstyrs niveau og attraktive garantiordninger, der er EU dækkende, altså også i Danmark.

Et samarbejde med Din Autoimport sikrer dig derfor en god besparelse, en sikker og hurtig handel samt gode gensalgspriser.

Da mindre og mellemklasse elbiler er afgiftsfri, styres markedspriserne i Danmark i stor stil af udbudspriser i de øvrige EU lande.

Der ønskes i alle europæiske lande en tilskyndelse til køb af elbiler for at reducere CO2 udledningen.

I Danmark har man mulighed for at kunne nedsætte registreringsafgift og vægtafgift på elbiler i forhold til fossile biler og derved gøre det interessant at købe og køre elbil.

Derudover har man vedtaget regler for ude- og hjemmeladning og reduktion i energiafgifter, der gør det yderligere interessant at køre elbil.

Andre lande, som Tyskland giver p.t. kontant tilskud til købere af nye elbiler, imod at man ikke sælger bilen igen indenfor en periode på 6 mdr.

I alle EU lande er der stor tilgang af elbiler til de ikke autoriserede forhandlere fra andre EU lande, samt EU import biler, der oprindelig er produceret til markeder udenfor EU.

Derfor ser man nu i Danmark et stort udbud af elbiler hos især ikke autoriserede forhandlere, indkøbt forskellige steder i Europa. Nogle helt nye, endnu ikke indregistreret, mange nye dagsindregistrerede for over 6 mdr. siden, og nogle der er over 6 mdr. gammel og har kørt over 6000 km, da de dermed betegnes som en brugtbil momsmæssigt ved indførsel.

Der er forskel på bilernes modelnavne og udstyr i de forskellige lande, hvorfor man skal holde tungen lige i munden når priser og udstyr sammenlignes, især vedr. udstyr som varmepumpe, 3-faset OBC ladere og sædevarme til det nordiske klima.